Estafette recyclewinkel Harlingen

Helma Speelgoedhoe Doorgeven Min

Onze winkel in Harlingen zit in een prachtig licht en hoog pand op het industrieterrein, supermakkelijk te bereiken vanaf de ring. De winkel is ruim opgezet, heeft vaak bijzondere spullen te koop en en bovendien kun je hier goed terecht voor een tweedehands wasmachine of -droger van onze samenwerkingspartner Wasgoed.com. Kom je kijken? 

Voor een prettig bezoek gebruiken we onze huisregels. Bij het betreden van al onze recyclewinkels ga je hier automatisch mee akkoord.  

Adres
Industrieweg 12
8861 VH Harlingen
0517 41 90 75

Openingstijden
Winkelen
10.00 - 17.00 uur (ma t/m za)

Spullen brengen
09.00 - 16.00 uur (ma t/m za)

Estafette Harlingen Kleding

AFWIJKENDE openingstijden

Estafette is gesloten op de volgende feestdagen: oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en eerste en tweede kerstdag. Op kerstavond sluiten we om 16.00 uur. 

NEEM EEN KIJKJE IN DE WINKEL!

Estafette Harlingen Winkel
Estafette Harlingen Speelgoed (1)
Estafette Harlingen Paskamers
Estafette Harlingen Kleding (1)
Estafette Harlingen Inspiratie
Estafette Harlingen Boeken

SPULLEN BRENGEN

Heb je spullen over en zijn ze nog in goede staat? Niet weggooien! Doneer je spullen aan Estafette. Je geeft iets heel waardevols door. Je kunt je spullen op verschillende manieren inleveren:

  • Bij alle Estafette recyclewinkels op ma t/m za van 09.00 tot 16.00 uur (Leeuwarden tot 16.30)
  • In de Estafette-container op de milieustraten in Buitenpost, Damwoude, Franeker, Gorredijk, Grou, Heerenveen Leeuwarden en Stiens
  • Spullen thuis laten ophalen
Ik heb spullen
Inbreng Estafette Spullen Inleveren

VRIJWILLIGER WORDEN?

Als vrijwilliger kun je op de verschillende afdelingen van Estafette aan de slag. We bieden vaste en tijdelijke plekken in heel veel verschillende plekken in de winkel. En hebben we het tot nu toe nog niet bedacht wat jij kunt doen? Wie weet komen we samen met een mooie, bij jou passende, geheel nieuwe vrijwilligersfunctie! Estafette heeft plek voor (bijna) iedereen. 

Meer informatie

ACTUELE VRIJWILLIGERSVACATURES in Harlingen

Host bij de inbreng

Kleingoedmedewerker

Textiel medewerker

Stylist

Het is een plezierig team, met fijne collega’s

Mathilde
voelt zich – mede dankzij Estafette – thuis in Harlingen

Lees hier meer
Mathilde

ESTAFASHION

Estafette heeft in al haar winkels een kledingafdeling met een groot aanbod tweedehands textiel. Jouw oude kledingstukken die je doorgeeft aan Estafette komen altijd goed terecht: in de kledingkast van iemand anders die er weer jaren blij mee is of ze worden hergebruikt als grondstof voor circulaire projecten en initiatieven.

EstaFashion staat gelijk aan mode- en milieubewust, omdat we samen unieke kledingstukken een tweede leven geven.

WANT IETS NIEUWS HOEFT NIET NIEUW TE ZIJN!

We Gooien Niets Weg Textiel

DUURZAME samenwerkingen

Estafette geeft elke dag samen met heel veel met scholen, stichtingen, sociale ondernemingen en overheidsinstellingen elke dag kennis, ambachten en inspiratie door. Want doorgeven is heel makkelijk en wordt alleen maar leuker als je het samen doet! 

WASGOED GEEFT WITGOED een tweede leven

Wasgoed.com refurbisht hoogwaardig witgoed en verkoopt deze met 3 maanden garantie bij Estafette in Leeuwarden en Harlingen voor aantrekkelijke prijzen. Ze maken ook upcycle-items van oude wasmachineonderdelen. Het bedrijf hecht waarde aan duurzaamheid en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om een vak te leren

Inschrijven Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

Bij Estafette stikt het van de verhalen en die delen we graag met je. Op de hoogte blijven?

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

PRIJS-  en retourbeleid 

Onze vrijwilligers doen hun best producten zo goed mogelijk te prijzen. Meer info over prijzen, ruilen of retourneren nodig? 

Lees het hier
Prijs En Retourbeleid