Estafette recyclewinkel Burgum

Estafette Recyclewinkel Burgum Entree

In de fietswinkel van vroeger zit nu Estafette recyclewinkel in Burgum: geen gewone kringloopwinkel maar hét voorbeeld van een recyclewinkel. Met een hippe inrichting, leuk assortiment, een plantenasiel en een heel gezellig team vrijwilligers om je te verwelkomen is het heerlijk sneupen hier!

Voor een prettig bezoek gebruiken we onze huisregels. Bij het betreden van al onze recyclewinkels ga je hier automatisch mee akkoord.  

Adres
Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 3
9251 GA  Burgum
0511 46 92 11

Openingstijden
Winkelen
10.00 - 17.00 uur (ma t/m za)

Spullen inleveren
09.00 - 16.00 uur (ma t/m za)

Estafette Burgum Boeken

AFWIJKENDE openingstijden

Estafette is gesloten op de volgende feestdagen: oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en eerste en tweede kerstdag. Op kerstavond sluiten we om 16.00 uur. 

NEEM EEN KIJKJE IN DE WINKEL!

Estafette Burgum Winkel
Estafette Burgum Boek Bllind Date
Estafette Burgum Recycle (1)
Estafette Burgum Cds En Lps
Estafette Burgum Kleding
Estafette Burgum Vintage Naaimachine
Estafette Burgum Kinderen

SPULLEN BRENGEN

Heb je spullen over en zijn ze nog in goede staat? Niet weggooien! Doneer je spullen aan Estafette. Je geeft iets heel waardevols door. Je kunt je spullen op verschillende manieren inleveren:

  • Bij alle Estafette recyclewinkels op ma t/m za van 09.00 tot 16.00 uur (Leeuwarden tot 16.30)
  • In de Estafette-container op de milieustraten in Buitenpost, Damwoude, Franeker, Gorredijk, Grou, Heerenveen Leeuwarden en Stiens
  • Spullen thuis laten ophalen
Ik heb spullen
Inbreng Estafette Spullen Inleveren

VRIJWILLIGER WORDEN?

Als vrijwilliger kun je op de verschillende afdelingen van Estafette aan de slag. We bieden vaste en tijdelijke plekken in heel veel verschillende plekken in de winkel. En hebben we het tot nu toe nog niet bedacht wat jij kunt doen? Wie weet komen we samen met een mooie, bij jou passende, geheel nieuwe vrijwilligersfunctie! Estafette heeft plek voor (bijna) iedereen. 

Meer informatie

ACTUELE VRIJWILLIGERSVACATURES in Burgum

Chauffeur/belader

Vakantiehulp

Klokkenmaker

Estafette Burgum Mediahoek Min
We werken hier met een hele leuke ploeg, dat maakt het zo fijn. Het zijn heel verschillende mensen maar we passen wel allemaal bij elkaar

Maresa
vrijwilligster Burgum

Lees ook de ervaringen van anderen

DUURZAME samenwerkingen

Estafette geeft elke dag samen met heel veel met scholen, stichtingen, sociale ondernemingen en overheidsinstellingen elke dag kennis, ambachten en inspiratie door. Want doorgeven is heel makkelijk en wordt alleen maar leuker als je het samen doet! 

In Burgum werkt Estafette bijvoorbeeld samen Alliade. 

Meer duurzame samenwerkingen

Alliade biedt betekenisvolle dagbesteding aan mensen met een beperking in Friesland en kijkt hierbij vooral naar: wat kan wél?

En dat is heel veel! Op 4 locaties in Burgum maken hun cliënten mooie spullen. Bij het maken van deze spullen proberen ze van zoveel mogelijk oude materialen weer iets nieuws te maken. Hier zijn ze trots op. En wij ook! Daarom geven wij in onze recyclewinkels graag een podium aan deze toffe items. Vanuit de samenwerking ontstaat er zo een waardevolle afzetmarkt voor de prachtige producten die door de mensen van Alliade met liefde zijn gemaakt.

 

Producten Alliade

ALLES WAT AANDACHT KRIJGT
groeit

Wist je......

De meeste recyclewinkels een plantenasiel hebben? Burgum ook! Hier krijgen planten extra liefde en verzorging van onze vrijwilligsters zodat ze kunnen doorgroeien naar een nieuw leven bij jou thuis. 

Meer groene inspiratie en DIY's
Plantenasiel Franeker Irene Min (1)
Inschrijven Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

Bij Estafette stikt het van de verhalen en die delen we graag met je. Op de hoogte blijven?

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

ESTAFASHION

Estafette heeft in al haar winkels een kledingafdeling met een groot aanbod tweedehands textiel. Jouw oude kledingstukken die je doorgeeft aan Estafette komen altijd goed terecht: in de kledingkast van iemand anders die er weer jaren blij mee is of ze worden hergebruikt als grondstof voor circulaire projecten en initiatieven.

EstaFashion staat gelijk aan mode- en milieubewust, omdat we samen unieke kledingstukken een tweede leven geven.

WANT IETS NIEUWS HOEFT NIET NIEUW TE ZIJN!

We Gooien Niets Weg Textiel

PRIJS-  en retourbeleid 

Onze vrijwilligers doen hun best producten zo goed mogelijk te prijzen. Meer info over prijzen, ruilen of retourneren nodig? 

Lees het hier
Prijs En Retourbeleid