Word donateur

WAT GEEF jij EIGENLIJK DOOR?

Als stichting zonder winstoogmerk wil Estafette een zinvolle bijdrage leveren aan het milieu, de samenleving, onze medewerkers, onze klanten en alle andere belanghebbenden. Ons bestaan is van groot maatschappelijk belang, willen we door kunnen blijven geven. Hier kunnen we altijd hulp bij gebruiken en alle kleine beetjes helpen! 

Help je mee?

STEUN een goed doel

 

Doneer aan Estafette
Zelf Overmaken Rita Bewerkt

ZELF OVERMAKEN?

Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ook jouw donatie zelf overmaken op ons rekeningnummer. Gebruik hiervoor deze gegevens:Rekeningnummer RABOBANK
IBAN: NL45 RABO 0127 5000 22
BIC: RABONL2U
t.n.v. stichting Omrin Estafette

Textiel Medewerker Dorina Min

START ZELF EEN INZAMELACTIE

Doorgeven is heel gemakkelijk (en alle beetjes helpen). Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen om Estafette te helpen: 

  • flessen inzamelen
  • een sponsorloop organiseren
  • een crowdfundingsactie starten

Dit zijn een paar voorbeelden, maar er zijn heel veel verschillende manieren om een actie op te zetten. Wij vinden elk initiatief fantastisch!

 

Meld een actie aan
Auke Hempenius Slaat Zijn Monstetrtocht Af In De Estafette Recyclewinkel In Burgum Gecropt Min

EEN 11-STEDEN MONSTERTOCHT VOOR HET GOEDE DOEL

Op 11 september 2023 om 11.11 uur ‘on the dot’ start golfpro Auke Hempenius zijn 11-steden monstertocht voor het goede doel: in 11 dagen fietst, wandelt en golft hij - met zoveel mogelijk andere mensen - in 11 provincies zoveel mogelijk geld bijeen voor 3 fantastische goede doelen. 

En daar is stichting Omrin Estafette er één van! Doe je ook mee?

Meer lezen en aanmelden
Logo ANBI Status

Jouw donatie is aftrekbaar van de belasting
Wist je dat je als donateur het geld dat je aan een bedrijf met ANBI-status doneert zelf kunt aftrekken van de belasting? Dat scheelt! Op de website van de belastingdienst lees je meer.

ANBI-status
Estafette heeft de ANBI status. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Daarmee heb je als donateur dus de zekerheid dat we jouw donatie goed gebruiken en kun je met een gerust hart doneren!

ESTAFETTE OPNEMEN IN je nalatenschap

Je kunt Estafette ook opnemen in je testament. Omdat we een ANBI-status hebben, net als veel andere goede doelen, zijn wij vrijgesteld van erfbelasting. Zo komt jouw schenking volledig ten goede aan ons werk als stichting. Meer weten over nalaten aan Estafette?

Vraag een oriënterend gesprek aan
Testament Opstellen