Over Estafette

GEMAAKT OM  door te geven

Ieders talenten benutten en blijven gebruiken wat er al is. Dát is wat Estafette graag doorgeeft aan volgende generaties. 

Estafette werkt vanuit twee doelstellingen: 

  • Een circulaire wereld en minder afval stimuleren
  • Een inclusieve samenleving creëren
Ons verhaal
Over Estafette Min

ESTAFETTE IN cijfers

De recyclewinkels van Estafette boeken elk jaar mooie resultaten op gebied van verkoop, werkgelegenheid én duurzaamheid. En daar worden we vrolijk van!

Lees meer
Jantsje Recycle Min
Inschrijven Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

Bij Estafette stikt het van de verhalen en die delen we graag met je. Op de hoogte blijven?

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

KEURMERK 100% KRINGLOOP

100% aandacht voor mens en milieu
Stichting Omrin Estafette is lid van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en draagt het Keurmerk Kringloop Nederland. Hiermee onderscheiden onze winkels zich van andere kringloopwinkels. Het keurmerk garandeert dat de winkel die het draagt professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu.

100 PROCENT KRINGLOOP STEMPEL GROEN

Dat keurmerk krijgen enkel bedrijven die hun sociale en milieudoelstellingen vastleggen en operationaliseren, hierover transparant zijn, oog hebben voor hun omgeving, hun arbeidsvoorwaarden hebben gebaseerd op collectieve afspraken en de interne bedrijfsprocessen op een heldere wijze hebben vastgelegd.

Het Keurmerk Kringloopbedrijven is in de basis afgeleid van ISO 9001.

Logo ANBI Status

ANBI status

Sinds 2013 heeft stichting Omrin Estafette een ANBI-status, fiscaal geregistreerd onder nummer 8102.14.544. De stichting opereert sindsdien los van de gemeente, zonder gemeentelijke bijdrage aan de participatietrajecten die de stichting uitvoert. De stichting werkt onder de handelsnaam Omrin maar is als stichting zelfstandig en streeft er naar haar inkomsten volledig via de kassa opbrengsten te genereren

PRIJS-  en retourbeleid 

Onze vrijwilligers doen hun best producten zo goed mogelijk te prijzen. Meer info over prijzen, ruilen of retourneren nodig? 

Lees het hier
Prijs En Retourbeleid

Beroepskracht  WORDEN BIJ ESTAFETTE

Dat is bijdragen aan het doorgeven van duurzame oplossingen, het verbeteren van de samenleving en zo het creëren van een betere toekomst voor iedereen.

De wereld een beetje mooier maken

Met een grote groep enthousiaste vrijwillige helden proberen we dagelijks belangrijke sociale doelstellingen te bereiken en een duurzame erfenis achter te laten voor toekomstige generaties. Samen de afvalberg een stukje kleiner maken en ondertussen een hoop plezier met elkaar hebben. 

Daar wil ik onderdeel van zijn!
Werken Bij Estafette Mirjam Close Up Gespiegeld