Estafette recyclewinkel Franeker

Estafette Franeker Inspiratie

Onze recyclewinkel in Franeker is gevestigd in een voormalige bouwmarkt, heeft fijne brede gangpaden en er is veel ruimte om op je gemakje rond te neuzen. Door de inrichting met veel steigerhout en ijzer heeft de winkel een moderne en frisse uitstraling. De vrijwilligers daar hebben verschillende kamertjes knap gestyled met meubels en accessoires en er is een kleine koffiecorner waar je lekker een kop koffie kunt drinken tijdens je rondje sneupen door de winkel.

Voor een prettig bezoek gebruiken we onze huisregels. Bij het betreden van al onze recyclewinkels ga je hier automatisch mee akkoord.  

Adres
Zuidelijke Industrieweg 1A
8801 JB Franeker
0517 38 22 09

Openingstijden
Winkelen
10.00 - 17.00 uur (ma t/m za)

Spullen brengen
09.00 - 16.00 uur (ma t/m za)

Estafette Franeker Kledingafdeling

AFWIJKENDE openingstijden

Estafette is gesloten op de volgende feestdagen: oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en eerste en tweede kerstdag. Op kerstavond sluiten we om 16.00 uur. 

NEEM EEN KIJKJE IN DE WINKEL!

Estafette Franeker Winkel
Estafette Franeker Inspiratie
Estafette Franeker Kleding
Estafette Franeker Plantenasiel
Estafette Franeker Boeken
Estafette Franeker Mode
Estafette Franeker Vintage

SPULLEN BRENGEN

Heb je spullen over en zijn ze nog in goede staat? Niet weggooien! Doneer je spullen aan Estafette. Je geeft iets heel waardevols door. Je kunt je spullen op verschillende manieren inleveren:

  • Bij alle Estafette recyclewinkels op ma t/m za van 09.00 tot 16.00 uur (Leeuwarden tot 16.30)
  • In de Estafette-container op de milieustraten in Buitenpost, Damwoude, Franeker, Gorredijk, Grou, Heerenveen Leeuwarden en Stiens
  • Spullen thuis laten ophalen
Ik heb spullen
Inbreng Estafette Spullen Inleveren

VRIJWILLIGER WORDEN?

Als vrijwilliger kun je op de verschillende afdelingen van Estafette aan de slag. We bieden vaste en tijdelijke plekken in heel veel verschillende plekken in de winkel. En hebben we het tot nu toe nog niet bedacht wat jij kunt doen? Wie weet komen we samen met een mooie, bij jou passende, geheel nieuwe vrijwilligersfunctie! Estafette heeft plek voor (bijna) iedereen. 

Meer informatie

ACTUELE VRIJWILLIGERSVACATURES ESTAFETTE (in Franeker)

Chauffeur/belader

Kleingoedmedewerker

Winkel medewerker

Textiel medewerker

Stylist

Barbara Franeker
'Na mijn ziekte vroeg ik me af of ik wel weer bij Estafette terug kon komen, maar dat was vanzelfsprekend. Het werk werd aangepast aan mijn mogelijkheden, daar ben ik heel erg dankbaar voor

Barbara
vrijwilligster Franeker

Barbara haar ervaring

ALLES WAT AANDACHT KRIJGT
groeit

Wist je......

De meeste recyclewinkels een plantenasiel hebben? Franeker ook! Hier krijgen planten een extra liefde en verzorging van onze vrijwilligsters zodat ze kunnen doorgroeien naar een nieuw leven bij jou thuis. 

Meer groene inspiratie en DIY's
Plantenasiel Franeker Irene Min (1)

ESTAFASHION

Estafette heeft in al haar winkels een kledingafdeling met een groot aanbod tweedehands textiel. Jouw oude kledingstukken die je doorgeeft aan Estafette komen altijd goed terecht: in de kledingkast van iemand anders die er weer jaren blij mee is of ze worden hergebruikt als grondstof voor circulaire projecten en initiatieven.

EstaFashion staat gelijk aan mode- en milieubewust, omdat we samen unieke kledingstukken een tweede leven geven.

WANT IETS NIEUWS HOEFT NIET NIEUW TE ZIJN!

We Gooien Niets Weg Textiel
Inschrijven Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

Bij Estafette stikt het van de verhalen en die delen we graag met je. Op de hoogte blijven?

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

PRIJS-  en retourbeleid 

Onze vrijwilligers doen hun best producten zo goed mogelijk te prijzen. Meer info over prijzen, ruilen of retourneren nodig? 

Lees het hier
Prijs En Retourbeleid