Inbreng Sneek open vanaf maandag 10 juni om

DONEER JOUW HERBRUIKBARE SPULLEN EN WIN EEN LOVESEAT

Inbreng Estafette Spullen Inleveren Min

Het is bijna zover: de gloednieuwe Estafette recyclewinkel in Sneek opent binnenkort haar deuren. Maar in een lege winkel valt er weinig te sneupen. Daarom roep we de hulp in van alle inwoners van Sneek en omstreken: kom vanaf maandag 10 juni herbruikbare spullen doneren. Heb je spullen over en zijn ze nog in goede staat? Niet weggooien! Geef ze door en doneer ze aan Estafette, zodat Sneek straks een prachtige duurzame winkel rijker is.

" We hopen dat iedereen in Sneek de zolder of garage induikt en herbruikbare spullen gaat verzamelen voor ons. Elke donatie telt!"

Yvon de Vries - regiomanager Estafette (Sneek)

WAAR & WANNEER

Vanaf maandag 10 juni kun je je donaties brengen, van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Eerder lukt helaas nog niet: het magazijn is nog niet helemaal klaar. Bewaar je donaties dus nog even tot 10 juni en laat voor die datum nog geen spullen buiten achter.

 

Yvon de vries, manager van de winkel in Sneek ”We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen en nog meer mensen de waarde en schoonheid van gebruikte spullen te laten zien. We hopen dus dat iedereen in Sneek de zolder of garage induikt en herbruikbare spullen gaan verzamelen voor ons. Elke donatie telt en maakt een groot verschil!”

BRENG IN EN WIN EEN LOVESEAT

Om het nog leuker te maken, organiseert Estafette een speciale inbrengactie. Breng je spullen langs en laat je gegevens achter om kans te maken op een prachtige houten LoveSeat, gemaakt door Wurkjouwer uit Sneek, een duurzame partner van de recyclewinkel.

 

De winnaar van de LoveSeat wordt bekend gemaakt op de feestelijke opening van de winkel op zaterdag 20 juli.

Inbrengactie Sneek Loveseat (1)
Stempelkaart Inbreng SNEEK 2024

EN: SPAAR VOOR KORTING!

Om het doneren extra leuk te maken introduceert de stichting een leuke spaaractie. Bij elke inbreng krijg een stempel op een spaarkaart (maximaal 1 stempel per dag). Met een volle kaart van zes stempels krijg je 10% korting op een volgende aankoop in onze recyclewinkel in Sneek. Zo maak je niet alleen anderen blij met jouw donaties, maar profiteer je zelf ook van een fijne korting!