Estafette steunt ook dit jaar CityProms

Estafette X Citypromsfestival

“In een stad die dit jaar drie grote buitenfestivals mist, is de noodzaak van CityProms Festival extra groot”, vertelt artistiek leider Irma Kort. De organisatie pakt daarom nog meer uit en nodigt iedereen uit aanwezig te zijn. Om te genieten en om andere mensen te ontmoeten. Want verbinding is de leidraad van het festival en voor de samenwerking met Estafette.

Grote idealen
CityProms verbindt alle lagen van de maatschappij door gratis muziek. Naast muziek hecht het festival sterk aan educatie, innovatie, duurzaamheid en het samenwerken. Publiek mag bij alle concerten gratis naar binnen en iedereen is welkom. Zowel het programma, het publiek als de organisatie achter de schermen is een eerlijke afspiegeling van de maatschappij. Dit inclusieve aspect is het raakvlak dat CityProms met Estafette verbindt. Samen geven we deze overtuiging graag door.

"In een stad die dit jaar drie grote buitenfestivals mist, is de noodzaak van CityProms Festival extra groot"

Irma Kort - artistiek leider CityProms

Iets nieuws hoeft niet nieuw te zijn

Estafette steunt CityProms dit jaar - als een mede stichting met ANBI-status - door het sponsoren van de grondstoffen die nodig zijn voor een aantal van de gratis workshops. Iets nieuws hoeft helemaal niet nieuw te zijn! “Wij zien afval als grondstof. Als onuitputtelijke inspiratiebron voor een duurzame manier van leven. Voor ons is circulaire economie dagelijkse kost geworden. We willen niet meer anders!” zegt Bert Elderhuis, manager van de Recycle Boulevard van Estafette in Leeuwarden.


Samen doorgeven

Extra leuk om zo samen een duurzaam tintje toe te kunnen voegen aan dit mooie inclusieve evenement. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen van Estafette: een circulaire wereld stimuleren en een inclusieve samenleving creëren. Zodat we de wereld een beetje mooier kunnen doorgeven aan de volgende generatie(s)! Kom je ook?

 

Meer informatie over het festival vind je hier. 

Cityproms Logo

"Wij zien afval als grondstof. Als onuitputtelijke inspiratiebron voor een duurzame manier van leven."

Bert Elderhuis - filiaalleider Recycle Boulevard Leeuwarden