Estafashion Sint Annaparochie opent haar deuren op 3 februari 2024!

Textiel Medewerker Dorina

Nieuwe duurzame modebestemming in Sint Annaparochie: Estafashion opent haar deuren op 3 februari 2024!

Op zaterdag 3 februari om 10.00 uur verwelkomt Sint Annaparochie een gloednieuwe fashion hotspot: Estafashion, de nieuwste aanwinst van Estafette recyclewinkels.

 

Gelegen aan de Van Harenstraat 14 in het voormalige pand van Tupelo, biedt deze nieuwe duurzame kledingwinkel een unieke en uitnodigende ervaring voor bewuste modeliefhebbers. Estafashion is meer dan alleen een winkel; het is een laagdrempelige plek waar iedereen welkom is. 

Wiert de Haan, filiaalleider van Estafette Sint Annaparochie, zegt: “We willen een fijne winkelervaring creëren en kunnen in de nieuwe winkel onze kleding op een mooie nieuwe en zichtbare plek in de winkelstraat etaleren, waar iedereen kan binnenwaaien.”

Met een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige tweedehands kleding voor heren, dames en kinderen laat Estafashion zien dat duurzame mode betaalbaar én leuk is. We hopen met een frisse, hippe styling meer mensen aan te moedigen om tweedehands eerste keus te maken. De Haan benadrukt: “Duurzame mode is niet alleen goed voor het milieu, het kan ook stijlvol en hip zijn!”

 “We willen een fijne winkelervaring creëren,
een plek waar iedereen kan binnenwaaien.

 Wierd de Haan - filiaalleider Estafette Sint Annaparochie

Sneakpeak Estafashion Kledingwinkel

Tweedehands, eerste keus: de nieuwe norm

Estafashion gelooft in de kracht van tweedehands mode en streeft naar het combineren van duurzaamheid met stijl. Het is een plek waar klanten met trots tweedehands kleding kunnen vinden zonder concessies te doen aan kwaliteit of stijl. Hier wordt duurzame mode de nieuwe norm die voor iedereen haalbaar is!

Nieuw hoofdstuk voor Sint Annaparochie

Met de opening van Estafashion draagt Estafette actief bij aan het verminderen van leegstand in het winkelgebied van Sint Annaparochie. Deze tweedehands kledingwinkel biedt niet alleen een inspirerende plek voor modeliefhebbers, maar geeft ook een impuls aan de lokale economie.

Om de feestelijke opening te vieren, nodigt Estafashion iedereen uit op zaterdag 3 februari 2024 om 10.00 uur aanwezig te zijn voor de officiele opening, gedaan door wethouder Jan Dijkstra van gemeente Waadhoeke.

 

Estafashion

Kom genieten van lekkers, neem deel aan verschillende workshops en ontvang een gratis spaarkaart voor extra korting. Kortom, er is genoeg te zien en te doen!